The Best NightClubs in the World, Belgrade City Info Party Fun Service, Najbolji noćni klubovi u Beogradu, Najlepše devojke na svetu
Medical Tourism

Naša agencija, kao pravi domaćin, gostima u Beogradu nudi apsolutno sve poslovne i turističke "VIP Concierge" usluge:

  • Rezervacija smeštaja u hotelima, hostelima, i luksuznim privatnim apartmanima i vilama u Beogradu, Novom Sadu i ostalim gradovima Srbije;
  • Poslovni i turistički lux prevoz na kopnu, po vodi i u vazduhu: limuzine sa vozačem, luksuzni mini-busevi, avio-taxi (čarter letovi po hitnom pozivu), gliseri, jahte, turistički brodovi.
  • Organizacija privatnih tura razgledanja grada i okoline uz pomoć turističkog vodiča, za jednu ili više osoba. Svaka tura se organizuje na osovu želje gosta: određeni delovi grada se mogu razgledati šetnjom, prevoz od jednog do drugog dela je moguć limuzinom, minibusom ili otvorenim turističkim autobusom. Moguća su i razgledanja sa reka (gliserom ili turističkim brodom) ili iz vazduha (balonom ili helikopterom).
  • Poslednjih godina obilazak Beograda je strancim mnogo atraktivniji noću, tako da se podrazumeva i naša apsolutna usluga za gradski noćni život. Rezervacije stolova i separea u restoranima i klubovima u poslednjem trenutku, kad su već davne rezervacije obavljene. Gosti dobijaju ličnog vodiča za noćni život, koji će goste povesti sa najbolje večere u obilazak najboljih žurki južne Evrope, sve dok se toliko ne iscrpe da im je potrebna hitna evakuacija iz ludog provoda.
  • Na osnovu interesovanja gostiju Beograda, organizujemo i privatne ture obilaska cele Srbije (manastira, planina, jezera, istorijskih mesta, etno-sela,..), uz mogućnost odlaska u lov, na pecanje, rafting, paraglajding, jahanje, skijanje,...
  • Imajući u vidu predhodne dve usluge, podrazumeva se da imamo vodiča za najveće srpske festivale: Guča, Egzit, Birfest, Nišvil Džez festival, Zaječarska gitarijada, Vrnjački karneval,..
  • Medicinski turizam - Organizujemo za strance usluge plastične hirurgije, oftalmološke hirurgije i stomatologije, jer su to grane medicine koje se u Beogradu rade na najvišem svetskom nivou, a po cenama najnižim u Evropi.
  • Lični asistent - Poslovnim ljudima obezbeđujemo asistenta, osposobljenog da obavi sve što od njega gost zatraži: od običnih kurirskih usluga, preko davanja informacija šta i gde se može od dokumentacije izvaditi ili overiti (sve što ne treba lično može i sam obaviti), pa do svih usluga povodom registracije predstavništva strane kompaije u Srbiji. Asistent će imati 24-časovnu podršku agencije za sve zahteve gosta, o kojima nije dovoljno informisan ili kvalifikovan (na primer, pravne usluge).
  • Binis servis - Sve klasične poslovne usluge naše agencije možete videti klikom na ovaj LINK, ali pored toga tu je i "virtual office", kao mogućnost poslovanja u Srbiji bez stvarnog (fizičkog) najma kancelarije, ali sasvim normalnog obavljanja svih poslovnih potreba jednog predstavništva strane kompanije u Beogradu.
Limuzine jahte avio-taxi, Concierge VIP Incoming Services Belgrade
Belgrade Visit
Chauffeur Limousine Service
City Break Belgrade
Medical Tourism
Booking Rooms and Apartments
English
Copyright©2008 - 2014. Bg City Service